2015 – 2016 Lig TV Fiyatları, Kampanyaları

5 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 30.114 kez okundu.
Reklam

Digitürk Lig Tv 2015-2016 Lig Tv fiyatları, paketlerini ve kampanyalarını sizler için bu makalemizde derledik ve lig tv ile digitürk takipçileri için yayına sunduk.

Digitürk’te yer alan ve yeni sezona da bomba gibi girecek olan Digitürk paketlerini hizmete sokmaya başladı. Bu paketler sayesinde sizlerde dilediğiniz paketi hemen alabilecek ve böylelikle dilediğiniz gibi paket içerisindeki kanalları izlemeye başlayabileceksiniz. Dilerseniz gelin yeni sozun paketlerini ve fiyatlarını kısaca öğrenmeye başlayalım.

Digitürk – Lig TV Yeni Sezon Paketleri Ve Fiyatları

Digitürk paketleri ile fiyat bilgilendirmesi.

Giriş Paketi

Digitürk giriş paketi ile Digitürk’e ilk adımınızı atabilirsiniz. Bu sayede en iyi ulusal kanallarını, film kanallarını, dizi kanallarını, spor kanallarını, müzik kanallarını, eğlence kanalları ve radyo kanallarını dilediğiniz izleyebileceksiniz. Paketten yararlanmak için 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz bu 12 ay için ayda sadece 19,99 TL ödeyerek giriş paketine sahip olabilirsiniz.

Film Paketi

Digitürk film paketi sayesinde ise artık yerli ve yabancı filmleri dilediğiniz gibi izleyebileceksiniz. Film paketi içerisinde bulunan kanallar sayesinde vizyonda olan tüm filmlerin yanı sıra, ödül almış veya ödüle aday olarak gösterilmiş tüm filmleri izleyebileceksiniz. Paketin fiyatlandırması 16 TL olup, 12 ay tahhüt vererek abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Dizi Paketi

Digitürk Dizi Paketinde ise yerli ve yabancı dizilerin yeni sezon bölümlerini dilediğiniz gibi Digitürk yayın kalitesi ile izleyebileceksiniz. Pakete abone olmak için 12 ay kullanım taahhütü vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz bu 12 ay için ayda sadece 16 TL ödemektesiniz.

Süper Lig Paketi

Lig Tv Süper lig paketi ile artık dilediğiniz gibi süper lig maçlarını izleyebileceksiniz. Paketi satın almak için öncelikle 12 aylık bir kullanım tahhhütü vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz 12 ay tahhüt için ayda sadece 60 TL ödeyerek paketten yararlanabileceksiniz.

Şampiyonlar Paketi

Lig TV Şampiyonlar Paketi sayesinde artık sizlerde süper ligin 5 büyük takımı olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının maçlarını izleyebileceksiniz. Paket aboneliği için yine 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Bu 12 ay için ayda sadece 50 TL ödeyerek maçları izleyebilirsiniz.

Taraftar Paketleri

Lig TV Taraftar paketi ile taraftarı olduğunuz Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarının maçlarını izleyebileceksiniz. Paket aboneliği için 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz 12 ay için ayda sadece 40 TL ödeyerek izleyebileceksiniz.

Şampiyon Anadolu Paketleri

Lig TV Şampiyon Anadolu Paketleri sayesinde sizlerde anadolu takımı olan ama Süper ligde şampiyonluk yaşamış Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının maçlarını izleyebiliyorsunuz. Aboneliğinizi hemen başlatmak için 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Bu 12 ay için ayda sadece 20 TL ödüyorsunuz.

Anadolu Taraftar Paketleri

Lig TV Anadolu Taraftar Paketleri  sayesinde sizlerde artık süper ligin ufak kulüplerinin maçlarını dilediğiniz gibi izleyebileceksiniz. Paket aboneliği için 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Bu 12 ay için ayda sadece 15 TL ödemekle yükümlüsünüz.

 

SPOR EXTRA Paketi

Digitürk Sporextra paketi ile sizlerde Avrupa’nın önce gelen spor organizyonu karşılaşmarını ve ingiltere premier lig maçlarını doyasıya izleyebileceksiniz. Ayrıca paket içerisinde yer alan kanalda motor sporlarını, basketbol maçlarını, Eurolegue maçlarını, Tenis maçlarını ve daha birçok spor yayınlarını 12 ay taahhütle ayda sadece 17 TL‘ye izleyebiliyorsunuz.

Belgesel Paketi

Digitürk Belgesel paketi sayesinde artık havanlar alemini, gezenleri, teknoloji belgesellerini deniz altı yaşam belgesellerini ve daha birçok belgesel yayınını 12 ay taahhütle ayda sadece 5 TL ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Çocuk Paketi

Digitürk çocuk paketi ile artık çocuklarınızı zararlı TV yayınlarından koruyacak ve böylelikle dilediğiniz gibi çizgi filmleri, eğitici ve öğretici yayınları çocuk paketi kanalları içerisinde izleyebileceksiniz. Paket aboneliği için 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Pakete 12 ay boyunca 5 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Sporsever Paketi

Digitürk Sporsever Paketi sayesinde sizlerde artık extreme sporlarını, süper lig maç özetlerini, spor haberlerini ve diğer spor yayınlarını izleyebiliyorsunuz. Kanalı izlemek için sizlerde direk 12 ay taahhüt vererek ayda sadece 5 TL‘ye paket kanallarını izlemeye başlayabilirsiniz.

Avantaj Paketi

Digitürk Avantaj paketi sayesinde artık sizlerde salon filmlerini dilediğiniz gibi izleyebilecek ve izle öde sistemi ile çok ucuz fiyatlara fimleri kirayabilecek, izlediğiniz filmin ücreti faturanıza yansıtılacaktır. Paket aboneliği için yine 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Bu 12 ay için ayda sadece 12 TL ödeme zorunluluğunuz bulunmaktadır.

Yetişkin Paketi

Digitürk Yetişkin paketi ile yetişkin abonelerimize özel erotik filmleri izleyebilmenizi sağlıyoruz. Paket içerisindeki kanallar, gece saat 00:00 ile 05:00 arasında erotik film yayını yapmaktadır. Paket aboneliği için 12 ay taahhüt vermeniz gerekiyor. Verdiğiniz 12 ay taahhüt ile ayda sadece 12 TL ödeyebilirsiniz.

Avantaj Yetişkin Paketi

Digitürk Avantaj yetişkin paketi sayesinde sizlerde artık salon filmlerini ve erotik filmleri ayrı ayrı almak zorunda kalmayacak, sadece bir paket için 12 ay taahhüt vererek ayda sadece 17 TL ödeyerek yayınları izlemeye başlayabilirsiniz.

Mobil LİG TV Paketi

Digitürk Mobil Lig TV sayesinde sizlerde artık süper Ligi cep telefonlarınız üzerinden, tabletleriniz üzeirnden, bilgisayarlarınız üzerinden ayda sadece 10 TL ödeyerek izleyebileceksiniz.

Digitürk Yeni Sezon Kampanyaları Ve Fiyatlandırması

Digitürk Kampanya bilgileri ve fiyatlandırması.

  • Süper lig paketi kampanyası, 49,99 TL
  • Süper paket + internet paketi kampanyası, 59,99 TL
  • HD Giriş paketi kampanyası, 10,99 TL
  • Süper paket kampanyası, 14,99 TL
  • Film Paketi Kampanyası, 19,99 TL
  • Sporextra Paketi Kampanyası, 14,99 TL
  • Film Ve Dizi Paketi Kampanyası, 19,99 TL
  • Dizi Paketi Kampanyası, 19,99 TL
  • Elektrik Faturası kampanyası, 130 TL ve üzeri
  • HD Lig TV Paketi Kampanyası, 49,99 TL
  • Engelli Paketi Kampanyası, 16 TL

Tüm görmüş olduğunuz paketlerin ve kampanyaların kurulumları bayi servis ekiplerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Üstelik aboneliğinizi başlattığınız paket veya kampanyaya ait kurulum hizmetini ücretsiz olarak alabilecek, çanak ve uydularınız da aboneliğiniz süresi boyunca ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Aboneliğiniz süresi içerisinde uydunuzda, çanağınızda veya kartınızda herhangi bir sorun olduğu zaman, direk bayi servis ekiplerimize sorun yaşadığınız cihazı getirebilir ve yenisi ile değiştirebilirsiniz.

2015 – 2016 Lig TV Fiyatları, Kampanyaları
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Reklam
2015 – 2016 Lig TV Fiyatları, Kampanyaları Konusuna 6 Yorum Yapıldı
  1. fatih dedi ki:

    lig tv paketleri hakkında bilgi almak istiyorum çanak ve cihaz hedeiyelimi ve gelecek fatura sabit mi dönem dönem değişiyormu vs

    Cevapla
    1. Uğur Digitürk dedi ki:

      Fatih bey öncelikle merhaba.
      Çanak ve uydularınız aboneliğiniz süresi içerisinde sizlere hediye olarak verilecektir. Fiyat tarifleri sabittir. Detaylı olarak görüşmek ve bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

      Cevapla
  2. irfan pasin dedi ki:

    digiturk 2015- 2016 taraftar paketi satin almak istiyorum
    neler yapmamiz gerekiyor
    saygilar

    Cevapla
    1. admin dedi ki:

      Merhaba İrfan Pasin :
      https://trbilgi.net/iletisim-formu iletişim Bilgisi Bırakmanız Yeterli Olucaktır.
      Yetkili Arkadaşlarımız En kısa Süre İçerisinde iletişim Sağlayacaklardır.

      Cevapla
  3. Kemal Türkoğlu dedi ki:

    Esselamu aleykum hayırlı akşamlar Avusturya da ikamet ediyorum digiturk film paketi çocuk paketi ve belgesel paketi almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

    Cevapla
  4. Serkan dedi ki:

    Kardesim ben 2015 3 ayında 5 büyükler paketi almıştı o paket o zamn ne kadardi ver kaç ay ucuzdu

    Cevapla
Sayfa başına git