Bein Comedy Kanalında Bu Akşam Neler Var? 12.11.2015

12 Kasım 2015 tarihinde eklendi, 1.059 kez okundu.
Reklam

Digitürk film paketi kanalları siz değerli arkadaşlarımız için yine birçok filmi severek ve keyifle izleyecekler.

Digitürk film paketi kanalları siz değerli arkadaşlarımız için yine birçok filmi severek ve keyifle izleyecekler. Çünkü film paketi içerisinde herkesin severek izleyebileceği birçok kanal bulunmaktadır. Bu kanallar sizlerin günün 24 saati aralıksız keyifli vakitleri evinizde geçirmenizi sağlayacaktır. Bugünde Digitürk film kanalları arasında yer alan ve komedi filmlerinin vazgeçilmez kanalı olan Bein Comedy kanalında eşsiz birçok film yayınlanacaktır. BeinComedy kanalında bu akşam ( 12.11.2015) gülmekten karnınızın ağrıyacağı birçok kanal ekranlara gelecektir. Bein kanalında bu akşam kaçamak filmi, le boşanma filmi, belalı tanık filmi ve şahane bekar filmi ekranlara gelecektir. Dilerseniz gelin bu filmler hakkında ve filmlerin başlama saatleri hakkında bilgileri sizlerle paylaşalım.

Kaçamak Filmi

Digitürk kaçamak filmini sizlerde izlemek için bu akşam saat 18:01 de Bein comedy kanalını açabilirsiniz. Kaçamak filminde dolandıcı olan bir adamın, son vurgununda kazandığı parayla şirket kurmasını ele almaktadır. Adamın kurduğu iş ise eşlerini aldatmak isteyen erkeklere ders vermektir.

Le Boşanma Filmi

Digitürk le boşanma filmini izlemek isteyen arkadaşlarımız yine bu akşam saat 19:35 de Bein comedy kanalını açabilir ve koltuklarınıza uzamarak keyifli vakitleri geçirebilirler. Le boşanma filminde bir kadının, başka bir kadın tarafından eşinin terk edilmesini el almaktadır. Film tam romantik komedi filmlerinin aşıklarının aradığı film tadındadır.

Belalı Tanık Filmi

Digitürk belalı tanık filmini izlemek isteyen arkadaşlarımıza müjde. Belalı tanık filmi bu akşam saat 21:45 de Bein comedy kanalında siz değerli abonelerimizin karşısında olacaktır. Belalı tanık filminde yaşantısını başka bir ülkede geçirmek isteyen ve tanık koruma programı dahilinde yaşantısını sürdüren bir mafya ailesinin yaşadığı sorunları kendi bildiği yöntemlerle çözmek istemesini ele almaktadır.

Şahane Bekar Filmi

Uzun zamandır beklediğimiz komedi filmi nihayet gösterime girdi. Bu akşam saat 23:46 da Şahane bekar filmi Bein comedy kanalında siz değerli arkadaşlarımızın karşısına gelecektir. Belalı Bekar filminde olaylar evlenmekten korkan bir adamın, büyük babasından kalan mirası almak için evleneceği birini aramasıyla başlar.

Bein Comedy Kanalında Bu Akşam Neler Var? 12.11.2015
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Reklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git