Digitürk Kampanyaları, Fiyatları 2015 – 2016

6 Ağustos 2015 tarihinde eklendi, 5.597 kez okundu.
Reklam

Digitürk, yeni sezon Digitürk kampanyaları ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor ve böylelikle sizlerde çok uygun fiyatlarla Digitürk aboneliğinizi başlatabiliyosunuz. Sizlerde Digitürk kampanyaları ve bu kampanyaların fiyatları hakkında bilgileri yazımızın içerisinde bulabileceğinizi belirtmek istiyoruz.

Süper Lig Paketi Kampanyası

Süper lig paketi sayesinde sizlerde artık süper lig paketini ilk 2 ay ayda sadece 49,99 TL ödeyerek izleyebiliyorsunuz. Bu sayede çok ucuz fiyatlarla maçlar artık evinize geliyor. Süper lig paketi kapsamında İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Türkiye Basketbol Süper Ligi, Turkish Airlines Euroleague, Yetişkin Paketi ve Mobil Lig TV hizmetlerinden de ilk ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Kampanyadan yararlanmak için 12 ay kullanım taahhütü vermeniz gerekmektedir.

Süper Lig Paketi kampanyasının 12 aylık fiyatlandırması.

Süper Paket + İnternet Paketi Kampanyası

Digitürk Süper Paket + internet paketi sayesinde sizlerde film ve belgesel paketinin yanı sıra sınırsız internet paketinide aboneliğinize ekliyor ve böylelikle en iyi filmleri ve belgeselleri sınırsız internet ile birleştirip 12 ay taahhüt vererek ayda sadece 59,99 TL’ye kampanyadan yararlanmaya başlayabiliyorsunuz. Kampanya dahilinde mevcut ve yeni abone olanlarında fiyatları değişmektedir. Bu fiyat tablosunu ise şu şekilde göstermek istiyoruz.

Digitürk Süper paket + intenet paketi kampanyasi fiyat tablosu.

HD Giriş Paketi Kampanyası

Digitürk HD giriş paketi sayesinde artık sizlerde Giriş+ 1 Keyif Paketi + HD ilk 5 ay 10,99 TL ödeyerek sahip olabileceksiniz. Böylelikle giriş paketinin içerisindeki kanalları, seçmiş olduğunuz keyif paketlerinin içerisindeki kanalları HD olarak beş kat daha net bir görüntü ile izleyebileceksiniz. Kampanyadan yararlanmak için 24 ay kullanım taahhütü vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz 24 ay için kalan diğer aylara ait ödeme tablosu şu şekildedir.

Digitürk HD giriş paketi kampanyasının aylara ait ödeme tablosu.

Digitürk Süper Paket Kampanyası

Digitürk süper paket kampanyası ile artık sizlerde evinizde giriş paketine +  film, belgesel ve spor keyif paketine abone olabilirsiniz. Kampanya aboneliği için 12 ay kullanım taahhütü vermeniz gerekmektedir. Abone olduğunuz kampanya doğrultusunda ilk ay 14,99 TL ödeyeceksiniz. Diğer aylar ise 27,99 TL ödeyerek aboneliğinizi hemen yaptırabilirsiniz.

Digitürk Film Paketi Kampanyası

Digitürk film paketi ile artık sizlerde Giriş paketine ve film paketine ilk 3 ay ayda sadece 19,99 TL ödeyerek izleyebilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için 12 ay taahhüt vermeniz gerekmektedir. Paket geriye kalan aylarda ise 35,99 TL ödeyerek aboneliğinizi hemen başlatabilirsiniz.

Digitürk Sporextra Paketi Kampanyası

Digitürk Sporextra paketi kampanyası ile evinizi adeta bir spor merkezine çevirebileceksiniz. Kampanya dahilinde giriş paketine ve sporextra paketine üye olunması gerekmektedir. Kampanyaya 12 ay taahhüt vermek zorundasınız. Kampanyanın fiyatlandırması ise şu şekildedir.

Digitürk sporextra paketi kampanyasının fiyatlandırması.

Film Ve Dizi Paketi Kampanyası

Digitürk Film ve Dizi Paketi Kampanyası dahilinde giriş paketine + film paketine ve dizi paketine 12 ay taahhüt vererek abone olunmaktadır. Verdiğiniz bu 12 aylık taahhütün ilk 3 ayında 19,99 TL ödüyor, geriye kalan aylarda ise 51,99 TL ödeyerek aboneliğinizi başlatabiliyorsunuz.

Elektrik Kampanyası

Digitürk Elektrik kampanyası sayesinde eğer elektrik faturanız 130 TL veya üzerinde geliyorsa ve Digitürk abonesiyseniz başvurmanız durumunda faturanıza ek olarak paketlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Kampanya dahilinde ister belgesel, ister çocuk, ister film, isterseniz de daha birçok paketlerden ücretsiz olarak yararlanmaya başlayabiliyorsunuz.

HD Lig TV Kampanyası

HD Lig TV Kampanyası sayesinde sizlerde süper ligi HD olarak izleyebileceksiniz. Kampanyadan yararlanmak için 12 ay kullanım tahhütü vermeniz gerekmektedir. Kampanyanın fiyatlandırma tablosu aşağıdaki gibidir.

Digitürk Engelli Paketi Kampanyası

Digitürk Engelli Kampanyası sayesinde Engelli vatandaşlarımız, gazilerimiz, şehit eşleri, vazife malulleri ve eşlerine Digiturk %50 indirimli olarak geliyor ve bu kapsamda Giriş paketi ve üzerine 3 keyif paketini 12 ay taahhüt ile 16 TL ödeyerek izleyebiliyorsunuz.

Kampanyaların Kurulum Bilgileri

Evet sevgili arkadaşlar. Yukarıda da detaylı bilgilerini verdiğimiz kampanyanın kurulumları, bayi teknik servis ekiplerimiz tarafından talep ettiğiniz gün içerisinde ücretsiz olarak yapılacaktır. Bayi teknik servis ekiplerimiz tarafınca uydu ve çanaklarınız da yine ücretsiz olarak sizlere verilecek, kurulum ve aktivasyon sırasında hiçbir ücrette talep etmeyeceksiniz. Almış olduğunuz kampanyanın taahhüt sözleşmesini de kapınıza gelen bayi servis ekiplerimize yapacak, böylelikle evinizde oturarak Digitürk aboneliğinizi hemen başlatabileceksiniz.

Evet sevgili arkadaşlar. Gördüğünüz gibi yazımızın içerisinde digitürk yeni sezon kampanyaları ve Digitürk Yeni Sezon Fiyatları hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaştık. Şimdi hemen abonelik almak için iletişim adreslerimiz ile müşteri temsilcimize hemen bağlanabilirsiniz.

 

 

Digitürk Kampanyaları, Fiyatları 2015 – 2016
1 vote, 5.00 avg. rating (96% score)

Etiketler: Digitürk Yeni Sezon FiyatlarıDigitürk Yeni Sezon Kampanyaları

Reklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git