Dizimax Sci-Fi Kanalında Bu Akşam 04.11.2015

4 Kasım 2015 tarihinde eklendi, 1.053 kez okundu.
Reklam

Digitürk dizimax Sci-fi kanalında bu akşam ( 04.11.2015 ) en iyi bilim kurgu filmleri yayında olacaktır.

Digitürk dizimax Sci-fi kanalında bu akşam ( 04.11.2015 ) en iyi bilim kurgu filmleri yayında olacaktır. Bu filmler sayesinde siz değerli arkadaşlarımızda dilediği gibi keyifli vakitleri geçirebileceksiniz. Digitürk dizimax Sci kanalında bu akşam ekranlara Heroes filmi, Agents of S.H.I.E.L.D. filmi, Izombıe filmi ve revolutıon filmleri ekranlarınızda olacaktır. Dilerseniz gelin bu filmler hakkında bilgi ve saat kaçta başlayacakları hakkında da bilgileri öğrenelim ve dizimax sci-fi kanalını hemen açarak filmleri izlemeye başlayalım.

Heroes filmi

Digitürk Heroes filmi bu akşam saat 20:01 – 20:42 saatleri arasında dizimax sci-fi kanalında yayınlanacaktır. Filmde olaylar tamamen dünyanın kurtulması üzerine kurulmuştur. Filmde Peter isimli genç kendini kontol altına alabilecek mi? Tüm bu soruların cevaplarını bu akşam saat 20:01 de dizimax sci-fi kanalında bulabileceğiz.

Agents of S.H.I.E.L.D. filmi

Digitürk Agents of S.H.I.E.L.D. filmi ise bu akşam 21:01 de başlayacaktır. Filmin bitiş tarihi ise 21:43 olarak belirlenmiştir. Filmde olaylar Dünya’yı büyük bir tehlikeden kurtarmak isteyen bir grup gencin, insanoğlunu bir araya toplamaya çalışmasını ele alacaktır. Bu tehlikeli görevi başarabilecekler mi? Tüm sorularınızın cevaplerı bu akşam 21:01 de dizimax sci-fi kanalında sizlerle.

Izombıe filmi

Digitürk Izombıe filmi bu akşam saat 22:01 de başlayacaktır. Filmin bitiş tarihi ise 22:41’dedir. Digitürk Izombıe filmi ile sizlerde keyifli vakitler geçirebileceksiniz. Filmde iki dedektifin, bir basketbol koçunun sır gibi ölümünü araştırmasını ele almaktadır. Morg’da araştırma yapan iki dedektif, kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdir. Morg’da ölülerin beynini yiyen Izombıe vardır. Filmin geri kalanı için belirtiğimiz saatte dizimax sci-fi kanalını açabilirsiniz.

Revolutıon filmi

Gecenin son filmi olan revolutıon filmini bu akşam saat 23:01 de izlemeye başlayabileceksiniz. Film saat 23:42 de bitecektir. Filmde Charlie ve adam’ın, milesi kurtarma girişimlerini ele almaktadır. Milesi kurtarmak için fikir birliğine varmaları gereken bu iki genç, ne yazıkkı aynı noktada birleşemezler. Milesi kurtarmak için kuleye çıkmaları gereken bu iki genc, amaçlarına ulaşabilecek mi? tüm soruların cevaplerını bu akşam saat 23:01 de bulabileceksiniz.

Dizimax Sci-Fi Kanalında Bu Akşam 04.11.2015
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Reklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git