Bein Türk Kanalının Bu Akşam Filmleri 10.11.2015

10 Kasım 2015 tarihinde eklendi, 1.673 kez okundu.
Reklam

Digitürk Bein türk kanalı, siz değerli abonelerimizin izlemesi için bu akşam (10.11.2015) en iyi türk filmlerini izlemenizi sağladı.

Digitürk Bein türk kanalı, siz değerli abonelerimizin izlemesi için bu akşam (10.11.2015) en iyi türk filmlerini izlemenizi sağladı. Bu sayede siz değerli arkadaşlarımızda keyifli vakitleri geçirebileceksiniz. Digitürk filmlerini izlemek için direk film paketi aboneliğine abone olabilir ve tüm Bein kanallarını seyretmeye başlayabilirsiniz. Digitürk Bein türk kanalında bu akşam tehlikeyle flört filmi, veda filmi ve Topal osman filmi ekranlara gelecektir. Dilerseniz gelin hep beraber bu filmlerin kaçta başlayacakları hakkında ve filmin konusu hakkında bilgileri öğrenmeye başlayalım.

Tehlikeyle Flört Filmi

Digitürk Bein Türk kanalında bu akşam saat 19:22 de severek izleyeceğinizi düşündüğümüz tehlikeyle flört filmi ekranlara gelecektir. Tehlikeyle flört filminde kendi tarzından ve stillerinden ödül vermeyen 3 kafadar lört grubu, albüm yapmak için girdikleri maceraları izleyeceksiniz.

Veda Filmi

Digitürk Bein Türk kanalının bu akşam saat 21:16 da bir diğer filmimiz olan veda filminide izlemeye başlayabileceksiniz. Veda filminde Atatürk ve Salih bozok’un dostluklarını ele alınmaktadır. Filmi sizlerde bu akşam izlemeye başlayabileceksiniz.

Topal Osman Filmi

Bein Türk kanalında bu akşam izleyebileceğiniz bir diğer filmimiz ise topal osman filmidir. Topal osman filmi, bu akşam saat 23:20 de başlayacaktır. Topal osman filminde, topal osman lakaplı milis ağa yarbay osmanın, balkan savaşından kurtuluş savaşına kadar olan hikayesi ele alınmıştır. Sizlerde tarihinizi öğrenmek istiyorsanız eğer direk topal osman filmini 23:20 de moviemax türk kanalında izlemeye başlayabilirsiniz.

Bein Türk Kanalının Bu Akşam Filmleri 10.11.2015
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Reklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git